Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Γλυκα μου,Τεταρτάκια ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ανακεφαλαιώνοντας…
1.δραστηριότητες για τις επόμενες μέρες…εργασίες θα βρίσκετε σε αυτο το ιστολόγιο
με την ετικέτα ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ και τις λύσεις με την ετικέτα ΑΥΤΟΔΙΟΡΘΩΣΗ

2 Μπορείτε να διαβάζετε και ξεχωριστά κάθε μάθημα πχ αν πατήσετε στην ετικέτα Ιστορία θα εμφανιστο΄θν μαθήματα ΜΟΝΟ Ιστορίας
 3 Στην αναζήτηση Ιστολογίου μπορείτε να γράψετε μια λέξη πχ διαίρεση και θα εμφανιστούν  ασκήσεις για την διαίρεση


Κλειστά τα σχολεία, λοιπόν, ώστε να εμποδιστεί η μεγάλη διάδοση του ιού! Εκτός από τη μεγάλη χαρά, πιθανόν να υπάρχει και ένα αίσθημα ανησυχίας, το οποίο είναι λογικό και αναμενόμενο Για να σας καθησυχάσω, λοιπόν, προτείνω να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, παρεούλα, ο καθένας και η καθεμία από το σπίτι μας!
1.Η πρόκληση είναι για επανάληψη στην προπαίδεια! Ξεκινήστε σήμερα με του 9 και κάθε μέρα κάντε μία ακόμη μέχρι να φτάσετε στην προπαίδεια του 2.
2.Σε ένα τετράδιο- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ   θα ήθελα να καταγράφετε τις εντυπώσεις σας από κάτι που είδατε ή κάτι που ζήσατε, μία ιδέα ή κάποιες σκέψεις σας από την κάθε ημέρα. Μπορείτε ακόμα να ζωγραφίσετε κάτι ή να κολλήσετε φωτογραφίες . Άλλωστε, δεν είναι συνηθισμένο πράγμα να κλείνουν τα σχολεία στη μέση της χρονιάς και δε θα το ξαναζήσετε στα μαθητικά χρόνια, οπότε αυτό το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» έχει στ’ αλήθεια πολύ μεγάλη αναμνηστική αξία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου